Εταιρικό Προφίλ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΑΠΟΨΗ, ΣΤΥΛ!                       

Ρούχα νεανικά, μοντέρνα, με προσεγμένη ποιότητα κι εφαρμογή, που ικανοποιούν και την πιο απαιτητική γυναίκα που θέλει να διαφέρει και να εντυπωσιάζει με κάθε της επιλογή.
Στόχος του seleno είναι να προσφέρει on line μια μοναδική αγοραστική εμπειρία!

Το κατάστημα Seleno βρίσκεται στο επίκεντρο της μόδας από το 2006 όπου ιδρύθηκε στην περιοχή της Αργυρούπολης ,εξυπηρετώντας το απαιτητικό γυναικείο κοινό των νοτίων προαστίων που θέλει να ξεχωρίσει με τις ενδυματολογικές του επιλογές, αλλά και να επενδύσει σε ποιοτικά ρούχα σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις της μόδας.
Πρωτοπόρος στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου στην ελληνική γυναικεία μόδα, το seleno προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα σε Ελλάδα και Κύπρο, που ο ελεύθερος χρόνος της είναι πολύτιμος, τη δυνατότητα να απολαύσει το δικαίωμα στη μόδα 24 ώρες το 24ωρο, από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού της τηλεφώνου με ευκολία κι επαγγελματική εξυπηρέτηση.

Ιδιαίτερη έμφαση του έμπειρου κι εξειδικευμένου προσωπικού μας δίνεται στην εξατομικευμένη πώληση καθώς υπάρχει δυνατότητα στυλιστικών συμβουλών τόσο για τη σωστή εφαρμογή, όσο και για την ικανοποίηση του μοναδικού προσωπικού στυλ που επιθυμεί κάθε γυναίκα ώστε να ξεχωρίσει με τις επιλογές της.